Voorbespreking

Vooraf plannen
Ons leven is een verzameling van herinneringen die een speciale waarde voor ons hebben. We groeien op als kind, krijgen relaties, gaan studeren, werken, kopen een huis en worden vaak zelf ouder en grootouder. Ook maken wij verlies mee en moeten wij soms afscheid nemen. Al deze herinneringen hebben een bijzondere waarde en blijven ons de rest van ons leven bij. Een overlijden is ook zo’n bijzondere gebeurtenis. Een uitvaart kan je maar één keer doen, daarom bereiden we ons zo goed mogelijk voor om alles perfect te laten verlopen en zo een zo goed mogelijke herinnering te creëren voor de nabestaanden. Het is belangrijk om tijdens ons leven stil te staan bij onze uitvaartwensen en deze vast te leggen. Dit zorgt voor rust en overzicht voor u zelf maar ook voor uw nabestaanden.

Wat zijn uw wensen?
Om uw wensen vast te leggen heb ik een wensenboekje ontwikkelt. Afhankelijk van hoeveel u al wilt vastleggen loopt u door het boekje heen en vult u uw persoonlijke wensen in.

Ook als u dus niet al uw wensen wilt vastleggen kan het boekje gebruikt worden als leidraad of ter inspiratie.

Ik raad u wel aan om bij een of meerdere naasten kenbaar te maken, dat u uw wensen heeft vastgelegd en waar belangrijke papieren te vinden zijn. Indien u het prettig vindt, kunt u ook een kopie bij mij in bewaring geven.

Heeft u vragen, vindt u het fijn om samen met mij door het boekje heen te lopen of wilt u graag een prijsindicatie ontvangen op basis van hetgeen u in uw persoonlijke wensenboekje heeft ingevuld?
Neem dan gerust contact met mij op.

Uw wensenboekje verkrijgen?
Mail of bel met Harriët Meskes Uitvaartzorg.