Nazorg

Na de uitvaart
Ongeveer vier weken na de uitvaart neem ik contact met u op. Eventueel maken we een afspraak voor een afrondend gesprek. Er is dan gelegenheid om samen terug te kijken op de uitvaart. Tijdens dit nagesprek komen vaak vragen op. Sommige daarvan kan ik voor u beantwoorden, andere vragen kunnen beter met een deskundige besproken worden.
Hierover adviseer ik u graag voor zover ik kan. Niet op alle vragen heb ik een antwoord, daarom werk ik samen met NuNazorg, deze organisatie is onafhankelijk en zoekt, denkend vanuit uw unieke omstandigheden en mogelijkheden, naar het beste voor elke situatie.

NuNazorg
Veel (hulp)vragen blijken pas enige tijd na de uitvaart te ontstaan. NuNazorg is een onafhankelijke organisatie die u helpt een antwoord te vinden op zowel praktische als emotionele hulpvragen.
NuNazorg luistert, denkt met u mee en zoekt samen met u naar oplossingen en ondersteuning die bij u past. Deze service is geheel vrijblijvend en gratis.

Hoe werkt het?
Ongeveer 6 weken na de uitvaart neemt Anouk Vonk van NuNazorg contact met u op. Als u dit op prijs stelt, maakt zij een afspraak met u. Anouk zoekt naar oplossingen en hulp binnen uw eigen netwerk en omgeving. NuNazorg werkt samen met o.a. gemeenten, welzijn- en vrijwilligersorganisaties.